Erikoisosaamisena moninaiset sopimus- ja lakiasiat

Miltei 35 vuoden asianajoalalla toimimisemme aikana olemme kohdanneet hyvin erilaisia tilanteita ja olleet mukana monenlaisissa tapauksissa. Asianajaja Christian Holmstenilta löytyy hyvin kattava kokemus asianajoalan eri tehtävistä niin yksityiseltä puolelta kuin myös julkiselta sektorilta. Suomessa toimimisen lisäksi hän on suorittanut asianajopalveluitaan myös kansainvälisesti.

Meillä on kokemusta miltei kaikilta asianajamisen osa-alueilta, mutta tiettyjä oikeudellisia asioita olemme hoitaneet erityisen paljon. Erityisosaamistamme ovat perintöoikeudelliset, perheoikeudelliset lakiasiat, liikejuridiikkaan liittyvät laki- ja sopimusasiat sekä asuntokauppa- ja rikosoikeusasiat.

Olemme tehneet erityisen paljon perintöoikeudellisia asioita, kuten osituksia sekä perinnönjakoja. Olemme myös toimineet oikeuden määrääminä pesänjakajina. Perheoikeudellisissa asioissa olemme erikoistuneet lasten huoltajuuskiistoihin. Liikejuridiikassa olemme ajaneet yritysten sopimusasioita, työoikeusasioita sekä perintäasioita. Asuntokauppa-asioissa olemme hoitaneet erilaisia kauppaan liittyviä riitautuksia, kuten homeongelmiin liittyvät riitautukset. Näiden lisäksi olemme hoitaneet myös monenlaisia rikosoikeudellisia asioita.

Erikoisosaamisemme:

  • Perintöoikeudelliset laki- ja sopimusasiat
  • Perheoikeudelliset laki- ja sopimusasiat
  • Liikejuridiset laki- ja sopimusasiat
  • Asuntokauppaan liittyvät sopimusasiat
  • Rikosoikeudelliset lakiasiat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asianajotoimisto Christian Holmsten
 06 3126511
 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha